Vaše podizanje grudi je prava operacija grudi

Vaše podizanje grudi je prava operacija grudi

Mnogo sasvim normalnim, prosječnih žena odlučuje se na estetski kozmetički zahvat i planiraju podizanje grudi nakon što im se one s godinama opuste, a često to bude i zbog dojenja.

Na podizanje grudi danas se i prosječne žene odlučuju sve više, mada se ne bave nikakvim zanimanjima koja bi od njih zahtijevala tip top fizički izgled i nisu u svijetu onih koji na svom vrhunskom izgledu ustvari i zarađuju. Pa zašto je onda podizanje grudi postalo hit i kod klasične žene, majke, kraljice? 

Jedan dio odgovora leži u tome da je kult ljepote danas jako bitan, što znači da i prosječna žena danas želi odlično izgledati dok objavljuje svoje slike na društvenim medijima – bez obzira što joj možda taka svijet nije totalno u fokusu.

Kult ljepote jednostavno je danas postao tako važan da se ne može pobjeći od činjenice da smo svi izloženi tom pritisku i utjecaju – htjeli mi to ili ne.

Ukoliko niste detaljno upućeni u svijet estetske kirurgije, a htjeli biste možda podizanje grudi ili bilo što drugi iz domene estetske kirurgije, bitno je da se na vrijeme sve informirat jer mada je to danas postao trend – sve su to prave operacije za koje morate biti spremni jer ipak se izlažete određenom riziku da nešto može poći po zlu.

Evo nekoliko stvari na koje je bitno obratiti pozornost kad je podizanje grudi u pitanju (ali i bilo koja druga operacija):

  • Obavijestite svog plastičnog kirurga o bilo kojem lijeku koji uzimate, čak i ako se izdaje bez recepta
  • Prije operacije od vas će se tražiti da slijedite upute o postu što znači ne jesti ili piti – važno je slijediti savjete svog kirurga
  • Noć prije postupka preporučuje se tuširanje ili kupka, jer to može biti teško nekoliko dana nakon operacije
  • Uklonite lak s noktiju jer će to pomoći anesteziologu da nadzire cirkulaciju krvi tijekom postupka, jer i podizanje grudi se može ponekad zakomplicirati.